Mysig eftermiddag med dottern på café i Munka Ljungby

Hej på er alla fina följare

Ofta brukar ju mina inlägg handla om konst och form som är mina stora intressen men idag får det handla om ett inplanerat cafébesök. Imorgon efter jobbet har jag lovat att ta med min dotter till ett café i Munka Ljungby. På fredags eftermiddagar är våran tid, då försöker vi alltid göra något roligt och mysigt tillsammans. Att ha kvalitetstid med henne är det bästa jag vet och jag hoppas att det är något som hon kommer fortsätta uppskatta även när hon blir äldre. Att gå på café är en av hennes favoritsaker att göra, dels för att hon gillar att fika men också för att vi verkligen sitter ner och pratar då.

Jag kan bara önska att hon fortsätter att vilja prata med mig och berätta saker så att vi fortsätter ha så här nära kontakt. Klart att hon kommer gå igenom olika faser och säkert ha perioder när alla tonårshormoner gör att det inte är sin mamma hon vill prata mest med. Men får jag vara den personen hon fortsätter vända sig till så är ingen gladare än jag. Det viktigaste är att hon vet att jag finns här och det är därför jag gör mitt bästa för att visa det.

Förutom att gå på café så har vi varit och ridit islandshästar, shoppat och varit på spa. Vi kan också köpa hem hämtmat och kolla på film. Det beror lite på vad det är för väder och vad vi är på för humör. Ibland kan vi gå till parken med picknick och andra gånger har vi gett oss ut på långpromenad. En gång köpte vi nagellack och satt hemma och hade lite manikyr och nagelvård, det är liksom det stora i det lilla som är så värdefullt. Hoppas ni har något mysigt att se fram emot i helgen och att ni tar tillvara på tiden med era nära och kära. Kram!