Healing i Luleå och estetiska uttryck för att må bra

Hejsan alla godingar

Imorgon ska jag på en härlig session med healing i Luleå hos en kvinna som jag hört så mycket gott om. Jag har testat lite olika sådana här behandlingar så jag är öppen för alternativa metoder. Jag är nyfiken av mig och därför ska det bli spännande att testa healing. Hälsa och välmående är något jag alltid varit intresserad av och jag är kanske lite av en sökare. Jag söker efter att lära känna mig själv och min kropp och söker efter att hitta det jag mår allra bäst av.

Vi är ju alla lika och olika på samma gång och därför hittar vi olika saker som passar bäst för oss. Det är inte alla som jobbar med healing som jobbar på samma sätt så det är alltid lika intressant att gå till någon ny. Man vet inte riktigt hur upplevelsen kommer vara, men jag är trygg med att healing inte kan göra någon skada. Inget kan bli värre med healing eftersom det bara är goda energier, oavsett hur själva healern jobbar.

Jag har lyckats hitta ganska bra balans i mig själv men är också känslig för vissa förändringar och vissa intryck och händelser. Då får jag mycket att processa och därför söker jag ofta hjälp för att återfå inre balans och bättre på flödet igen så att jag inte går omkring med blockeringar som tynger mig. Förutom healing så gör jag både meditation och lite yoga och en annan sak som hjälper mig att rensa systemet och som ger mig ny energi är att skapa och uttrycka mig estetiskt. Vare sig det handlar om att måla, sjunga, dansa eller något annat sådant. Testa gärna det om ni vill, att sjunga och dansa är verkligen befriande.

?Nu önskar jag er en fortsatt fin fredag!