Från målarkurs till massage i Hammarö

God morgon kära du

Idag efter jobbet ska jag på en härlig och efterlängtad massage i Hammarö. Att få bli lite ompysslad och få en stunds avkoppling är nog precis vad jag behöver. Jag försöker minnas hur det var jag fick kontakt med denna kvinna från början. Jo nu minns jag, för flera år sen gick jag en målarkurs och det var där vi träffades. När vi målade satt vi och pratade och då berättade hon att hon jobbar med massage och healing. Det kändes som att det var meningen att vi skulle träffas för efter det har jag gått med jämna mellanrum och fått behandling hos henne och jag har också rekommenderat henne vidare så att hon har fått flera nya kunder.

Det är häftigt hur möten mellan människor uppstår och hur det ofta är så tydligt att man är menat att träffas. Ibland förstår man anledningen direkt och ibland är det först i efterhand som man förstår. Vissa människor möter man bara för ett ögonblick men det kan fortfarande vara något man ska ta med sig från det, en lärdom eller inspiration av något slag. Andra möten är mer bestående och skapar en relation, antingen under en period eller kanske till och med en livstid.

Jag är helt säker på att det var meningen att vi skulle träffas, jag blev påmind om att ta bättre hand om mig själv och att få massage nu med jämna mellanrum har gett mig en helt annan balans och ro i sinnet. Dessutom får jag ju hjälp att släppa på spänningar som skapas och som i sin tur skapar obehag och smärta. Men allt sådant är borta nu så det är fantastiskt skönt. Hoppas ni har en underbar dag och tar hand om er.