Fotograf i Fagersta fotar bilden till vår bröllopsinbjudan

Hej på er alla fina följare

Den här helgen ska vi få hjälp av en fotograf i Fagersta att ta foton som ska användas till vår bröllopsinbjudan. Vi vill göra en personlig och fin inbjudan och vill ha en proffsig fotograf som tar bilden för den kan man ju framkalla och förstora sen. Vi har en idé om vad för bild vi vill ha men det kan jag inte berätta om för då blir det ju ingen överraskning för de som får inbjudan sen. Visst hade man kunnat ta bild med mobilkameran men det är en annan känsla men en riktigt fotograf och som kan hjälpa till att redigera om det behövs med ljus och så, dessutom vill vi ju att det ska vara så pass bra upplösning att den går att göra förstoring av.

Vi gifter oss i Fagersta nästa sommar så det är lite drygt ett år kvar och det känns som gott om tid att göra alla förberedelser, men tiden går ju också väldigt fort så vips är man väl där. Jag har varit med när vänner gift sig och då har jag fått bra inblick i alla saker som ska fixas och även fått bra lärdom om vad som är bra att göra och vad som fungerar mindre bra. Det är ju himla bra när man kan lära sig även av andras misstag och inte bara av sina egna. Sen har det alltid slutat med helt fantastiska och mysiga bröllop så man vet att oavsett om någon liten detalj här eller där inte blir precis om det var tänkt från början så blir det bra ändå.

Jag tror att jag har en ganska avslappnad blivande brud, i alla fall än så länge. Man vet inte om ens inre bridezilla vaknar till liv när det närmar sig. Men vår fotograf är i alla fall bokad även till bröllopet så det känns tryggt och bra. Ha nu en fortsatt fin dag!