De här målarna gav ett konstnärligt resultat

God eftermiddag, god eftermiddag. Dagens inlägg ska tillägnas åt företaget Dynäs Måleri AB som har riktigt duktiga målare i Kramfors. De hjälpte mig när jag ville måla om några rum där hemma och var i behov av professionell hjälp.

Jag har länge funderat på att måla om en del rum i mitt hus men det har aldrig blivit av för att jag inte haft någon bra idé på hur jag ville ha det. Jag har sökt runt mycket på internet för att hitta inspiration, efter mycket sökning hittade jag ett par bilders som jag verkligen tyckte om. Det som var speciellt med dem var att det inte bara var en färg över hela väggen utan det var olika former med olika nyanser av en färg, det kan låta rörigt men det var verkligen stilrent och unikt. Jag älskar verkligen fin konst och att måla en vägg på det här viset hade verkligen varit konst för mig, det var så jag kom fram till hur jag ville att väggarna skulle se ut. Därefter letade jag upp ett företag med målare i Kramfors som kunde genomföra det utifrån mina önskemål, då hittade jag Dynäs Måleri AB och kontaktade dem. De tog sig an uppdraget och lyssnade verkligen hela tiden på hur jag ville ha det för att göra mig som kund nöjd, de jobbade med olika former och färger som gjorde att resultatet blev helt magiskt. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle bli så bra som det blev, det gav rummen en helt ny känsla och utstrålning. Eftersom jag är så nöjd med jobbet som dessa målare i Kramfors genomförde kan jag verkligen tipsa om dem till alla er som behöver duktiga målare.